MAKSUTAVAT JA MAKSUEHDOT

Tarjoamme sinulle perinteisen kortti- ja käteismaksun lisäksi rahoituspalveluvaihtoehdon, jolloin rahoituspäätöksen tekee ja rahoituksen myöntää Innovoice. Voit siis valita elämäntilanteeseesi sopivimman rahoitustavan toimenpiteelle ja jakaa halutessasi maksun hyvinkin joustavasti jopa kahden vuoden maksuajalle.

Innovoice -rahoitus

Innovoice myöntää rahoitusta asiakkaidemme toimenpiteitä varten. Lainan maksimisuuruus on 2500 €. Jos haluat käyttää tätä maksutapaa, tee hakemus ajoissa: myönteisen rahoituspäätöksen tulee olla valmiina ennen toimenpiteen tekemistä. Rahoituspäätös tulee yleensä muutamassa päivässä ja on voimassa kuukauden ajan sen myöntämisestä lukien. Lue lisää Innovoice -rahoituksesta

Mikäli toimenpide (esim. täyteaine- ja botoxhoidot) perutaan 48 tuntia ennen pientoimenpidettä tai tätä myöhemmin ilman perusteltua syytä (esim. asiakkaalla on lääkärintodistus), veloitamme toimenpiteen hinnasta 50%.

Mikäli asiakas jättää saapumatta konsultaatioon tai toimenpiteeseen ilman perusteltua syytä (asiakkaalla on esim. lääkärintodistus ), veloitamme varatusta ajasta hinnaston mukaisesti.

Alla on esimerkki kuluista ja koroista sopimukseen liittyen.

Restylane hinta