JUVÉDERM® TÄYTEAINEHOIDOILLA KOHONNUT ILME KASVOILLE

Pistosjoidot Tampere

Täyteainehoitoja on tehty jo yli 20 vuoden ajan. Tavallisin täyteainehoidoissa käytettävä aine on hyaluronihappo, jota meissä ihmisissä on luonnostaan runsaasti. Ihmisen ihossa luonnostaan oleva hyaluronihappo sitoo kosteutta. Ikääntyessä ihon kimmoisuus vähenee, koska oman hyaluronihapon määrä vähenee ikääntyessä. Lisäksi kasvojen tukirakenteet haurastuvat, mitkä näkyvät kasvojen muotojen muuttumisena.

Näiden muutosten määrä on yksilöllinen riippuen osin perintötekijöistä ja muun muassa siitä paljonko ihoa on kuormitettu ulkoisesti esimerkiksi auringon UV-säteilyllä ilman asianmukaista suojausta.

Täyteainehoidot tehdään pääasiassa pistämällä hyaluronihappoa ihon alle joko lisäämään ihon kosteuttama tai korjaamaan kasvojen tukikudosten volyymin menetystä.
Huulikudos vähenee ikääntyessä. Huulten hoito kosteuttavalla hyaluronihapolla tuo ihon punaisuutta enemmän esiin ja vähentää juonteita huulten yläpuolelta ilman, että huulet ovat liian pulleat.

Hoitotulos on huomaamaton, mutta ympäristö havaitsee muutoksen virkistyneenä ilmeenä tai juonteiden vähenemisenä.

Täyteaineet kehittyvät koko ajan ja parhaita tuotteita on kehittänyt lääketehdas Allergan, joka on tuonut Juvéderm Vycross® -tuoteperheen markkinoille 2010-luvulla. Tuotteet ovat pehmeitä, mutta niiden kesto ihossa on omaa luokkaansa: Juvéderm Voluma® pysyy paikallaan ja kohottaa kasvoja jopa kahden vuoden ajan!

Lisäksi Allerganin kouluttaja, plastiikkakirurgi Mauricio de Maio on kehittänyt aivan uusia pistostekniikoita, joissa minimimäärällä ainetta saadaan maksimaalinen tulos – näin sinä säästät rahaa ja aikaa.

Tervetuloa tutustumaan Esteettisen lääkärin Eija Pitkäsen hoitohin!

Plastiikkakirurgi Mauricio de Maion video uusien MD-koodien käytöstä kasvojen muotoilussa: