Minulleko Juvéderm huulet?

Huulikudos vetäytyy ikääntyessä ja joskus omat huulet ovat nuoresta lähtien pienet. Näissä tilanteissa Juvédermin fillerin käyttö huulten muotoilussa auttaa tasapainottamaan kasvoja.
Huulten muotoilussa on tärkeää, että lopputulos näyttää luonnolliselta. Huulten muotoilu ei aina ole helppoa ja siksi on tärkeää, että henkilöllä joka pistää täyteainetta huuliin, on paljon kokemusta.
Huulien muotoilussa on tärkeää, että huulen punainen  alue tulee enemmän näkyviin, mutta huulet eivät saa työntyä kasvoista ulospäin huomiota herättävästi. Juvéderm huulet ja oikea tekniikka auttavat onnistumaan.

Juvéderm tuoteperheessä on kaksi Vycross-sarjan filleriä mitä käytetään huulissä: Juvéderm Volbella, mikä nimikin viittaa pehmeyteen sekä Juvéderm Volift, joka antaa enemmän rakennetta ja volyymia. Juvédermin Vycross-sarjan tuotteet antavat mahdollisuuden viheltää muotoilun jälkeen, koska huulet liikkuvat normaalisti <3.

Huulitäyttöjen komplikaatiot:
täyttöä tehdään suhteettomasti liikaa. Joskus liika täyttö saa aikaiseksi ns vieraseinerekstion, jolloin huulet kuumottavat ja tuntuvat tulehtuneelta
täyttöä lisätään vähän väliä: huulissa ei ole samanlaista ihonalaiskudosta kuin muualla kasvoissa. Huulissa on ns huulikudos ja lihasta, mitkä kumpikin arpeutuvat toistetuista pistoksista. Siksi muotoilujen välillä kannattaa pitää kunnon tauko, että arpeutuminen pysyy vähäisenä
täyteaineella tukitaan huulia suonittavat verisuonet jolloin lihas ja iho saattaa mennä kuolioon

Saat luonnolliset Juvéderm huulet Tampereella lääkäri Eija Pitkäsen vastaanotolta.