HUULTEN MUOTOILU TÄYTEAINEILLA

Huulet ovat kasvojen keskipiste. Kauniin täyteläiset huulet antavat meistä naisellisen vaikutelman. Laadukkailla täyteaineilla saadaan luonnollinen lopputulos. Hoidolla voidaan korjata myös epäsymmetriset huulet.

Menetetyn huulivolyymin lisääminen tehdään turvallisesti joko 30 G neulalla tai kanyylilla. Kanyylimenetelmää käytettäessä ihoon tarvitsee tehdä vain neljä pistosta, mikä vähentää toimenpiteen aiheuttamaa kipua.

Huulten muotoilu tehdään asiakkaan toiveiden mukaan tyylikkäästi.

Valmistautuminen toimenpiteeseen:

Ennen toimenpidettä kannattaa konsultoida hoitavaa lääkäriä, jos sinulla on käytössä verenohennuslääkitys, kärsit toistuvista huuliherpesinfektioista tai sinulla on joku sairaus, joka vaikuttaa immuniteettiin tai veren hyytymiseen. Huuliherpekseen voi käyttää esim asikloviiria 24 tuntia ennen operaatiota ja noin 48 tuntia toimenpiteen jälkeen.

Toimenpide

Huulet puudutetaan ennen  toimenpidettä ja huulten päällä käytetään kylmäpussia. Iho puhdistetaan huolellisesti. Täyteaine injosoidaan huulikudokseen joko neulalla tai kanyylilla. Juvédermin täyteaineet ovat niin pehmeitä, että niitä ei tarvitse hieroa välittömästi toimenpiteen aikana tai sen jälkeen.

Toimenpiteen jälkeen

Huulissa saattaa olla lievää turvotusta toimenpideiltana. Turvotus vähenee suurimmaksi osaksi jo ennen seuraavaa aamua.

Huulten korjauksessa käytetään yleensä Juvéderm Volift tai Voluma täyteainetta, jotka pysyvät ihossa jopa vuoden ajan. Huulissa aine saattaa hävitä nopeammin, koska puhuminen lisää huulikudoksen aineenvaihduntaa.