DECOLTÉN SYVÄKOSTEUTUS

decolte rypyt

Decoltéen ikämuutosten vähentäminen on ollut haasteellista –

Decolté-alueen rypyt harmittavat, kun pukee ylle kaula-aukon paljastavan mekon tai paidan. Iho menettää elastisuutta ja kiinteyttä ikääntyessä ja decolten alue altistuu auringolle kävellessä, mikä vaurioittaa alueen ihoa yleensä enemmän kuin muita ihoalueita.

Paras tapa estää decolté-alueen ryppyjä on suojata alue suoralta auringonvalolta. Jos ryppyjä on kuitenkin tullut on niiden hoitaminen ollut tähän asti haasteellista, koska iho on ohut eikä voiteet ole oikein auttaneet.

Juvéderm Volite® korjaa decoltén alueen ryppyjä paremmin kuin mikään muu aine tähän mennessä. Iho oikenee välittömästi hoidon jälkeen, mutta paranee koko ajan seuraavat kaksi viikkoa. Hoidon tulos säilyy jopa yhdeksän kuukauden ajan.

Valmistautuminen toimenpiteeseen:

Muista kertoa hoitavalle lääkärille, jos sinulla on veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys kuten asetyylisalisyylihappo tai Marevan. Kerro myös kaikista allergisista reaktioistasi.
Toimenpiteeseen kannattaa tulla ilman meikkiä.

Toimenpide

Hoito tehdään hyvin pienellä 32 G neulalla. Aine pistetään ihon pintaan ja pistettävät annokset ovat tutkitusti turvalliset suositusten mukaiset.

Toimenpiteen jälkeen

Hoidon tulokset näkyvät parhaiten noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen ja hoidon vaikutus kestää yleensä jopa yhdeksän kuukautta.
48 tuntia hoidon jälkeen suositellaan pidättäytymään alkoholista ja aineista, joille tiedät olevasi allerginen.
Hoitopäivänä ei saa mennä saunaan ja eikä saa harrastaa kovaa hikiliikuntaa. Älä käytä iholla meikkiä hoitopäivänä.
Hoidon jälkeen iho ei merkittävästi punoita etkä tarvitse sairauslomaa vaan voit palata heti töihin.

Hoidot suorittaa

lääketieteen tohtori, erikoislääkäri Eija Pitkänen, joka toimii pistoshoitojen kouluttajana Suomessa. Botuliinitoksiinien käytöstä on kertynyt kokemusta vuodesta 2002 lähtien.

Koulutetun ja kokeneen lääkärin käsissä saat toivotun lopputuloksen.

Soita ja varaa aika. Hoitojen hinnat löydät täältä.

Juvéderm Volite® lisää ihon nuorekkuutta ja hehkua lähes vuoden ajaksi!